Toch nog vaccinatie ná weigering Astra Zeneca – Centrum voor medische zorg De Kasteellaan – Heerlen
Kasteellaan 108 6415 HT Heerlen Tel:045-5720969 045 5724800
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Toch nog vaccinatie ná weigering Astra Zeneca

Vandaag verschenen in de media berichten dat mensen tussen de 60 en 65 jaar, die door hun huisarts uitgenodigd waren voor het Astra Zeneca vaccin en dit vaccin hebben geweigerd, alsnog in aanmerking komen voor vaccinatie met een ander vaccin. Dit is opnieuw een totaal nieuwe stap van de overheid, loodrecht op de eerdere richtlijn dat deze groep patiënten uitsluitend het Astra Zeneca vaccin zou krijgen.

De enige informatie die wij over deze beleidswijziging hebben is dat patiënten uit bovenstaande groep ook nu geen keuze hebben en het voor mensen uit onze regio het Pfizer vaccin zou betreffen. Deze vaccinaties verlopen via de GGD!!

BELT U DUS NIET MET DE ASSISTENTE BIJ VRAGEN OVER DIT VACCIN OF VOOR EEN VACCINATIE-AFSPRAAK!! 

Indien u reeds een eerste prik met het Astra Zeneca vaccin heeft gehad via uw huisarts is het NIET mogelijk de tweede vaccinatie van een andere fabrikant te krijgen. De tweede vaccinatie bij ons zal ook alleen met het Astra Zeneca vaccin gebeuren.

OOK HIERVOOR HOEFT U DUS NIET TE BELLEN MET ONZE PRAKTIJK!

Voor vragen, opmerkingen of een afspraak verwijzen wij u naar de GGD of www.coronavaccinatie.nl.  Voor meer informatie over covid kijkt u op de website van het RIVM. Ook kunt u bellen met het landelijke publieksinformatienummer:  0800-1351(tussen 08.00 – 20.00 uur).

Publicatiedatum: 01-06-2021