Afspraken – Centrum voor medische zorg De Kasteellaan – Heerlen
Kasteellaan 108 6415 HT Heerlen Tel:045-5720969 045 5724800
Header afbeelding

Afspraken

Sinds de covid-19 pandemie is er voor ons allemaal veel veranderd, ook wat betreft het maken van afspraken.  Als u belt met de praktijk zal de assistente uw klachten/ vragen beoordelen en samen met u bekijken hoe u het beste en snelst geholpen kunt worden. Dit kan betekenen dat u gevraagd wordt eerst een foto van een probleem te sturen, dat er een telefonische afspraak met uw huisarts of de praktijkondersteuner wordt gemaakt of dat er (eventueel na overleg met de huisarts) een consult of huisbezoek wordt ingepland. Ook kunt u via het patiëntenportaal in contact komen met uw huisarts of praktijkondersteuner. Heeft u nog geen patiëntenportaal? Vraag dit dan aan via de link rechtsboven op deze website!

Bij hoestklachten, luchtwegklachten of andere klachten die zouden kunnen wijzen op covid-19 zult u, indien noodzakelijk, een afspraak krijgen op het covidspreekuur. Dit spreekuur vindt meerdere keren per week plaats. Op dit spreekuur zult u door een van de huisartsen (in opleiding) gezien worden, hetgeen kan betekenen dat dit niet uw eigen huisarts is.

Ook de afspraken bij uw praktijkondersteuner zullen anders zijn dan u gewend bent. Zij zullen ook vaker telefonisch een controle verrichten voor zover mogelijk. Indien noodzakelijk zullen zij met u een afspraak op hun spreekuur inplannen. De praktijkondersteuners zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30-9.00 uur en tussen 12.00-12.30 uur via nummer 0455720969, keuze 3.

Indien u een afspraak heeft gekregen en nadien toch hoest- of luchtwegklachten krijgt, vragen wij u dit altijd door te geven aan onze assistente!! Dit is van belang voor uw eigen én onze gezondheid!