Openingstijden – Centrum voor medische zorg De Kasteellaan – Heerlen
Kasteellaan 108 6415 HT Heerlen Tel:045-5720969 045 5724800
Header afbeelding

Openingstijden

De praktijk is uitsluitend op afspraak geopend! U moet daarom altijd eerst bellen met de assistente, tel. 0455720969. Zij staan u van 8.00 – 12.00 uur (en bij spoed tot 17.00 uur) graag telefonisch te woord voor het maken van afspraken, opvragen van uitslagen en overige zorgvragen. Uitsluitend voor dringende zaken is de assistente bereikbaar van 15.00 to 17.00 uur.

De assistente zal uw klachten/ vragen beoordelen en samen met u bekijken hoe u het best geholpen kunt worden. Dit kan betekenen dat er een telefonische afspraak met uw huisarts of de praktijkondersteuner wordt gemaakt of dat er (na overleg) een consult of huisbezoek wordt ingepland. Om die reden verzoeken wij u dan ook vriendelijk om vóór 12.00 uur te bellen met de assistente. Indien u later belt en het geen spoed betreft, krijgt u in prinicpe pas de volgende werkdag antwoord op uw vraag of verzoek.

Bij hoestklachten, luchtwegklachten of andere klachten die zouden kunnen wijzen op covid-19 zult u, indien noodzakelijk, een afspraak krijgen op het covidspreekuur. Dit spreekuur vindt meerdere keren per week plaats  en wordt verricht door een van de huisartsen (in opleiding), hetgeen kan betekenen dat u niet uw eigen huisarts ziet.

Voor verdere vragen omtrent afspraken bij de assistente, de praktijkondersteuner of de huisarts kunt u contact opnemen met de assistente of uw praktijkondersteuner.

Gezien de drukte aan de telefoon verzoeken wij u vriendelijk niet op maandag te bellen voor uitslagen en algemene vragen. Hiervoor kunt u beter een andere ochtend bellen. Op die manier blijft de praktijk het best en snelst telefonisch bereikbaar.  Indien u nog geen patiëntenportaal heeft, is ook dat nog een goed alternatief! Dank voor uw begrip!