Openingstijden – Centrum voor medische zorg De Kasteellaan – Heerlen
Kasteellaan 108 6415 HT Heerlen Tel:045-5720969
Header afbeelding

Openingstijden

Binnen onze praktijk werken wij uitsluitend op afspraak. Daarom vragen wij u indien u een afspraak wenst telefonisch contact op te nemen met de assistente. Zij is bereikbaar op 045-5720969.  De assistente staat u van 8.00 – 12.00 uur (en bij spoed tot 17.00 uur) graag telefonisch te woord voor het maken van afspraken, opvragen van uitslagen en overige zorgvragen. Uitsluitend voor dringende zaken is de assistente telefonisch bereikbaar van 15.00 tot 17.00 uur. Indien het erg druk is aan de telefoon, krijgt u de mogelijkheid een terugbelverzoek in te dienen, via onze “digitale assistente”. Luistert u in dat geval even goed naar het bandje. Er worden namelijk door de computer een aantal vragen aan u gesteld die wij nodig hebben om u in een gewenst tijdsinterval terug te bellen!

De assistente zal uw klachten/ vragen beoordelen en samen met u bekijken hoe u het best geholpen kunt worden. Dit kan betekenen dat er een telefonische afspraak met uw huisarts of de praktijkondersteuner wordt gemaakt of dat er (na overleg) een consult of huisbezoek wordt ingepland. Om die reden verzoeken wij u dan ook vriendelijk om vóór 12.00 uur te bellen met de assistente. Indien u later belt en het geen spoed betreft, krijgt u in principe pas de volgende werkdag antwoord op uw vraag of verzoek.

Ook via het patiëntenportaal kunt u een eenvoudige vraag aan uw huisarts/ praktijkondersteuner stellen of een herhaalrecept aanvragen.

Gezien de drukte aan de telefoon verzoeken wij u vriendelijk niet op maandag te bellen voor uitslagen en algemene vragen. Hiervoor kunt u beter een andere ochtend bellen. Op die manier blijft de praktijk het best en snelst telefonisch bereikbaar op de drukke maandagmorgen.  Dank voor uw begrip!